The Monkey and The Dolphin Questions & Answers

Hi Everyone!! This article will share The Monkey and The Dolphin Questions & Answers.

In one of my previous posts, I have shared the questions & answers of The Little Plant, A Loving Mother and I Can Be A Pal so, you can check these posts as well.

The Monkey and The Dolphin Questions & Answers

Question 1: Fill in the blanks:

(a) Some sailors set out to sea in their ship.
(b) One of them brought along his pet monkey.
(c) Everyone fell into the sea because of a terrible storm.
(d) A dolphin rose out of the water with a big splash.
(e) The monkey was glad to be on land again.

Question 2: What happened when the sailors were far out at sea?

Answer: When the sailors were far out at sea, a terrible storm overturned their ship.

Question 3: Where did the monkey and the dolphin reach?

Answer: The monkey and the dolphin reached the island.

Question 4: How was the monkey able to get back to land?

Answer: A dolphin helped the monkey to get back to land.

Question 5: Was the monkey actually a prince?

Answer: No, the monkey was not a prince.

Question 6: Why was the dolphin surprised?

Answer: The Dolphin was surprised because he knew that no one lived on the island.

Question 7: What did the dolphin reply while swimming away?

Answer: The dolphin replied, “you will naturally be the king of this island”.

Question 8: Why did the dolphin tell the monkey that he could be a king?

Answer: The Dolphin told the monkey that he could be a king because he was the only creature on that island.

Question 9: Who said these words?

(a) ‘Hop on to my back and I will take you to safety’.

Answer: Dolphin

(b) ‘In fact, the king of this island is my best friend’.

Answer: Monkey

So, these were The Monkey and The Dolphin Questions & Answers.

Leave a comment