Ad Wise Customers Questions & Answers

Hi Everyone!! This article will share Ad Wise Customers Questions & Answers.

In my previous posts, I have shared the questions & answers of The Silver House, Anak Krakatoa and A Wall Magazine For Your Class so, make sure to check these posts as well.

Ad Wise Customers Questions & Answers

Word Galaxy

  • Impressed – feeling admiration for something or somebody because you feel that they are good
  • Nourishing – healthy
  • Pouches – bags that hold something
  • Glowing – having a good and healthy colour in the cheeks

Question 1: Name the product shown in the ad.

Answer: The product shown in the ad is Krispy Krunchy.

Question 2: Why are advertisements given by owners?

Answer: Advertisements are given by owners of different companies to tell people about their products.

Question 3: What is the aim of the owners of different companies which give their advertisements?

Answer: The aim of the owners of different companies which give their advertisements is to make people buy those products.

Question 4: In what way advertisements are designed?

Answer: Advertisements are designed in such a way that people are impressed when they see them. They feel like buying the product.

Question 5: How should customers act after watching advertisements?

Answer: After watching advertisements, customer must act like a wise customer, and decide what to buy, how much to buy and what not to buy.

Question 6: Which are the different moods you see in the ‘ads’ of Krispy Krunchy?

Answer: The different moods seen in the ads of Krispy Krunchy are – happy, sad, depressed and victorious.

Question 7: Discuss the following questions after you have seen a presentation of the ‘ad’.

(a) What does the ad tell you?

Answer: The ‘ad’ tells us that for any occasion or any mood, the best thing you could have is Krispy Krunchy. It costs only 5/- and you can get one pack free on 5.

(b) How many times is the name Krispy Krunchy repeated in the ad? Why?

Answer: The name has been repeated nine times in the ad. It has been repeated so many times so that people get impressed and feel like buying the product.

(c) What would happen if you never ate Krispy Krunchy?

Answer: Nothing would happen if you never ate Krispy Krunchy because it is not a healthy item. Though, it is good to taste but it would not add any value to your well-being.

(d) What would happen if you ate proper meals like rice and dal or dal-roti?

Answer: If you eat proper meals like rice and dal or dal-roti, you will grow healthy and strong.

(e) What would happen if you never ate fruits and vegetables?

Answer: If you never eat fruits and vegetables, you will become deficient in vitamins and minerals and your immune system would get affected.

Question 8: Do chips, wafers and other snacks are good for your health?

Answer: Chips, wafers and other snacks are not good for your health because these are usually fried foods that contain a lot of salt and spices. If you eat them all the time, it is not healthy for you.

Ad Wise Customers Questions & Answers

Question 9: Write True or False:

(a) The advice in ads is always good for us – False
(b) We must believe whatever the ad tells us – False
(c) The aim of ads is to make people buy the products – True
(d) A balanced diet will help us grow and be healthy – True

Question 10: List the items mentioned for the party.

Answer: The items mentioned for the party are – a new dress, new shoes and new bangles.

Question 11: Why does Didi says “No party for me”?

Answer: Didi says “No party for me!” because she feels that she is dark and is not beautiful.

Question 12: Can you say what the relation of the people to Didi is, in the first three pictures?

Answer: In the first picture, it is Didi’s sister. In the second, it is her father and in the third picture, it is her mother.

Question 13: Can you become fair in five days? How long will the effect of the cream last?

Answer: No, it is not possible to become fair in five days. The effect of the cream will last till the time it is on the face. Moreover, it may have side effects as well.

Question 14: Will you love your brother or sister only if she’s fair?

Answer: I will always love my brother or sister irrespective of their colour.

Question 15: Who do you think benefits most from commercial advertisement?

Answer: From commercial advertisements, the seller of the product benefits the most.

Question 16: What is the offer mentioned at the end?

Answer: The offer says that you get 10/- off on every 100 gm tube or bottle of Hemagauri.

Question 17: When does the offer close?

Answer: The offer closes on 1 April.

Question 18: Write True or False:

(a) The ad says you will become fair immediately – False
(b) Hemagauri costs 10/- for a 100 gm tube or bottle – False
(c) The colour of your skin has nothing to do with your beauty – True
(d) Fairness creams may have side effects – True

So, these were Ad Wise Customers Questions & Answers.