Why Are Pigs So Dirty Questions & Answers

Hi Everyone!! This article will share Why Are Pigs So Dirty Questions & Answers.

In my previous posts, I have shared the questions & answers of Bapu’s Sandals, Children’s Morning Prayer and Now That I Can Read so, you can check these posts as well.

Why Are Pigs So Dirty Questions & Answers

Word Galaxy

  • Rolling – moving by turning over and over
  • Grunted – a low and short sound by animals (pigs)
  • Wondered – thought about something
  • Confused – unable to think clearly
  • Growled – to make a harsh sound
  • Tripped – stumbled and fell
  • Proudly – feeling great about something
  • Stink – a strong bad smell

Question 1: Write True or False:

(a) The tiger ate the pig when he met him for the first time – False
(b) The piglet was scared when he saw the tiger first time – True
(c) The pig went to the lake on time to meet the tiger – True
(d) In the end the tiger ate the pig – False
(e) The other pigs believed about the piglet that the tiger was scared of him – False

Question 2: Fill in the blanks:

(a) When the pigs were thirsty, they would waddle to the lake.
(b) The piglet rushed home to his brothers and sisters and squealed proudly.
(c) The little pig ran to tell his family about his adventure with the tiger.

Question 3: What did the pigs do on the farm?

Answer: The pigs play with each other and run around the sun.

Question 4: What did the pigs like to eat?

Answer: The pigs like to eat vegetables peels, corn husks and soya beans.

Question 5: What would they do when they were thirsty?

Answer: The pigs would waddle to the lake and drink the cool, refreshing water.

Question 6: Why did the tiger not eat the pig the first time?

Answer: The tiger did not eat the pig for first time because he was tired

Question 7: Why did the tiger not eat the pig the next day?

Answer: The tiger did not eat the pig next day because the pig was stinky.

Question 8: Why did the tiger walk towards the lake?

Answer: The tiger walked towards the lake to drink water.

Question 9: Why did the tiger quickly move away from the lake?

Answer: The tiger quickly moved away from the lake because the water of the lake was smelling horrible.

Question 10: What did the piglet say to his brothers and sisters?

Answer: The piglet said to his brothers and sisters that the tiger was scared of him.

Question 11: What was the pig sure about?

Answer: The pig was sure that the tiger would catch him and eat him.

Question 12: Why did the tiger decide that he will not eat pigs?

Answer: When the tiger saw the piglet, he was very dirty from head to toe. The tiger learnt that the pigs are stinky so, he decided he will not eat pigs.

So, these were Why Are Pigs So Dirty Questions & Answers.